Bezár
2373_header.jpg
croppedimg_1149041794.jpeg
croppedimg_98194284.jpeg
croppedimg_1014668064.jpeg
croppedimg_1595313702.jpeg
croppedimg_966795933.jpeg
croppedimg_1095661129.jpeg

Áfonyás õzmedalionok


Áfonyás õzmedalionok

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4123
2 személyre
40 perc

Elkészítés:


Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit.


Hozzávalók:


- 80 dkg õzhús
- 2 dl tejszín
- 10 dkg áfonyadzsem
- 4 fürt ribizli
- 4 szelet kenyér
- fél dl portói bor
- 4 dkg vaj
- 4 szem borókabogyó
- õrölt bors
- só



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.


    Szállás tipus

  1. Apartman

  2. Szezon

  3. Elő- és utószezon
  4. Főszezon